VALENTÝNSKÉ MENU

14.2. - 16.2.

Valentýnské menu

 

Předkrm

Bruschetta s rajčatovou salsou, bazalkové pesto,
parmazán, prosciutto

Hlavní chod

Hovězí rumpsteak, omáčka demi-glace, zelený chřest, gratinované brambory

Dezert

Malinová tartaletka

Nápoje

0,15 cl Kolby Sparkling rosé / Modrý portugal, vinařská oblast Pouzdřany/

Tyto stránky využívají cookies
Cookies používáme, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek, tím pádem co nejlepší zkušenost při návštěvě. Svá nastavení cookies můžete později kdykoliv změnit. Další informace o Cookies
Nastavení
Na této stránce můžete nastavit souhlas pro jednotlivé účely generování a využívání souborů cookies. Další informace o Cookies
Zajišťují, že tyto stránky fungují správně a bezpečně na všech zařízeních.
Tyto cookies nám pomáhají, abychom vám ukazovali na internetu takovou reklamu, která by se vám mohla líbit a bude pro vás užitečná.